Yhteisöjäsenet

Yhteisöjäsenet ovat tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme. Kestovaippayhdistykseen kuuluu noin 40 yhteisöjäsentä. Kestovaippavalmistajien ja -jälleenmyyjien lisäksi heidän joukossaan on muun muassa ekologisia lastenvaatteita ja ekopesuaineita myyviä yrityksiä. Teemme yhteisöjäsenten kanssa koko ajan tiivistä yhteistyötä kestävämmän Suomen edistämiseksi. Lisätietoa yhteisöjäsenistämme löydät tältä sivulta. Osa heistä tarjoaa myös etuja Kestovaippayhdistyksen jäsenille.

 

 

 

Yritys Paikkakunta Jäsenetu
Babyidea Vantaa
Delipap Oy
EKOMinna Hiltulanlahti
Ella ja Susi Nivala
GreenDeal Espoo 5 %:n alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen voi lunastaa
koodilla KV17DISC – ilmoita lisäksi jäsennumerosi tilauksen erityistoiveet -kentässä.
Hahtuvahullu Mikkeli 5% alennus vaippatilauksista koodilla KVY ja jäsennumerolla. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Iloska Keminmaa 15% alennus kaikista varastovalmiista tuotteista. Ilmoita jäsennumerosi tilauksen yhteydessä
Ipanainen Helsinki, Joensuu 5% alennus koodilla 5KVY2017. Alennus ei koske kirpputorivarauksia, lahjakortteja eikä vuokrauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin alekoodeihin.
Isoisän puulelut Jyväskylä 10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Tilaukset sähköpostilla (koodia ei verkkokaupassa). Kerro tilatessasi jäsennumero.
Jadena Espoo Toimituskulut vain 2,5 euroa verkkokaupasta koodilla kvy
Jutta Helsinki Helsingin myymälästä 10% alennus. Verkkokaupassa saat 5% alennuksen Pop-in bambuvaippa 10kpl-pakkauksesta koodilla 716219.
Jyväskylän Kangaskauppa/ Kestovaippakauppa Jyväskylä 1€ alennus vaipoista ja kuorivaipoista verkkokaupassa. Tilaa ennakkolaskulla ja kerro jäsennumerosi.
Kidster Kirkkonummi -15% alennus kaikista tuotteista koodilla KVY2016. Etua ei voi yhdistäää muihin alennuksiin.
Lapsekas Kouvola
Lauran pikku putiikki Espoo
Maitotyttö & Nalle Halli
Minvilla Koirakivi 5% alennus yli 20€ vaippatilauksista koodilla KESTO15
Myllymuksut Juupajoki 10% alennus tuoteryhmistä: kestovaipat, bambukankaat ja kosteussulkukankaat koodilla KVY2016 sekä Kahden Muksut®-taskuvaipan ostajalle bambuhampputaitto-lisäimu kaupan päälle koodilla 2plus1KVY. 1 koodi/tilaus, ilmoita jäsennumerosi tilauksen lisätieto-kentässä.
Nosh Company Oy Helsinki
Ole hyvä luonnontuotteet Hamina
Orneule Orivesi
Pajumaja Tampere  5% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista
Peikkoemo Järvenpää
Pieni ekopuoti Vinkee  Somero Ilmainen postitus jäsenille. Edun saa valitsemalla toimitustavaksi noudon ja syöttämällä tilauksen lisätietoihin
jäsennumeron sekä osoitteen ja toivotun smartautomaatin
Pienten Parhaaksi  Vilppula 10% alennus yli 65€ normaalihintaisista tuotteista
Pikkeliina Turku 15% alennus verkkokaupasta koodilla KVY_2016
Pikkupulu Pirkanmaa
Pumpulipuu Paimio
Royalkestot Turku 10% alennus oman tuotannon yksittäisistä kestovaipoista, imuista, liivinsuojista ja siteistä koodilla ”kvy” verkkokaupassa sekä Turun puodilla. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kimppahinnoiteltuihin paketteihin.
Ruskovilla Artjärvi
Sadette Vantaa 5% alennus kaikista tuotteista koodilla KVY2016S. Ilmoita lisätiedoissa jäsennumerosi. Etu koskee vain normaalihintaisia tuotteita, eikä etua voi yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin.
Superjellona Vantaa
T:mi Onnikas Tampere 5% alennus varastovalmiista vaipoista koodilla KVY 2015 ja jäsennumerolla
TiiperoTaapero Lohja 10% alennus yli 65€ kestovaippa-, side- ja pesuaineostoksista koodilla KESTOT10 ja jäsennumerolla
Toukkashop Vaasa
Tuttimaakari Kuopio 10% alennus normaalihintaisista Tuttimaakarin oman malliston tuotteista. Ilmoita jäsennumerosi sähköpostitse asiakaspalveluun tilauksen teon yhteydessä.
Vadelmatarha Kaksi viikkoa yhden hinnalla itsepalvelukirppikseltä.
Vekaravintti Kerava 15 % alennus normaalihintaisista tuotteista, kun tuotteiden loppusumma ylittää 50 euroa (jolloin saa myös postikuluvapautuksen), ei koske lahjakortteja. Esitä jäsenkortti tai mainitse jäsennumero verkkokaupan kommenttikentässä.
Villiankka Espoo 10% alennus kaikista kestovaippatuotteista! Verkkokaupassa tilaa ennakkolaskulla ja ilmoita jäsennumerosi