Vaippalainaamot

VAIPPALAINAAMOT

Kestovaippalainaamosta voit lainata vaippoja kotikäyttöön 12 vuorokauden ajaksi. Laina-aika on pääsääntöisesti maanantaista seuraavan viikon perjantaihin. Lainasta peritään viiden euron maksu (Kestovaippayhdistyksen jäseniltä 4 €, jäsenkortti esitettävä vaippoja noudettaessa), jolla rahoitetaan uusia vaippoja ja vaippalainaamon muita tarvikkeita kuluneiden tilalle. Lainausmaksun lisäksi lainaaja maksaa 20 euron pantin, jonka saa takaisin palauttaessaan vaipat sovitusti ja kunnossa. Laina-aikaa on mahdollisuus jatkaa, mikäli uutta varausta ei ole. Jatkoajan maksu on kaksi euroa viikolta.

Lainaamoissa on NB-, S-, M- ja L-kokoisia vaippapaketteja sekä kuivaksiharjoittelupaketti. Tarkemmat tiedot lainattavista paketeista löytyvät lainaamojen yhteystietojen yhteydestä.

Paketit koon mukaan:

NB-koko (n. 2 – 5 kg)